Teamleden

       

De trainers voorgesteld

Eduard Leusink

Hij is zelf een fanatieke sporter. Eigenlijk vindt ie alle sporten leuk om te doen: hardlopen, fietsen, open water zwemmen, teamsporten zoals volleybal enz. Ook extreme sporten zoals triatlons, adventure racing geven hem veel plezier. Hij wil dat jij net zo veel plezier beleefd aan sport bij Only Friends als hij doet.

Willeke Ligtenberg

De trainster voor atletiek en Power Walken! Zelf al jaren vrijwilliger bij het G-zwemmen in Rijssen en nu is ze er vanaf het begin al bij en vervult ze de functie van voorzitter bij Only Friends Twente. Loop een keertje met haar mee en ervaar de laagdrempeligheid van het PowerWalken. Een uurtje trainen met Willeke geeft je veel plezier.

Eddie Dokter

De bekendste tennisser uit Rijssen en vooral ook als tennisleraar. Speelt nu ook fanatiek Padel. De enige die wel een sport diploma (Cios) heeft. Hij kan alle sporten zelf voordoen en ook nog eens erg goed uitleggen. Vol geduld en veel gevoel en passie met de doelgroep.

Marjon Stegeman

Zelf heeft Marjon al heel veel sport evenementen georganiseerd. Met haar fysio achtergrond en sportiviteit past ze erg goed in ons team. Marjon neemt een hoop ervaring mee die we goed kunnen gebruiken.

Marina Ligtenberg

Vanuit haar PMT achtergrond ondersteunt ze al onze trainers met tips en trucs.

Sabine Woertman

Onze dansdocent. Wist je dat bewegen op muziek heel gezond en leuk is? Sabine heeft hier veel ervaring en weet op elk liedje een leuke dans te verzinnen. Soms kun je zelfs gewoon op je (rol)stoel blijven zitten. Sabine begeleid mensen met slaapproblemen als slaapoefentherapeut. Ook verzorgt zij lessen voor Parkinson- en reumapatiënten. Dit doet ze niet alleen als therapeut en docent, maar ook als patiënt. Sinds 2015 leeft ze zelf met de diagnose Parkinson. Ze probeert op verschillende manieren uit te dragen dat je met zo’n diagnose erop uit moet, moet bewegen, want dat helpt.

Social Friends

Rita Wolters

Als moeder van twee deelnemers zorgt ze als ‘social friend’ ook voor die deelnemers die even rust willen tijdens de training. Met haar zorg achtergrond voelen de sporters zich direct op hun gemak als het even tegen zit.

Heidi Smit

Ook Heidi is een betrokken moeder en ‘social friend’. Ze kon niet wachten om mee te helpen en was erg blij toen haar dochter zich opgaf voor Only Friends.

Rianne Scholman

Onze ‘lief en leed en ledenadministratie friend’. Rianne zorgt op afstand voor een perfecte administratie, verjaardagcadeautjes en beterschapswensen. Onze club is meer dan een sportclub en daar hoort zeker lief en leed delen bij. Samen genieten we van mooie momenten maar er zijn ook momenten dat we elkaars steun nodig hebben. Rianne houdt dit voor ons allemaal in de gaten.

Herman Leusink

Elke club heeft een ‘Opa Friend’ rondlopen. Je kent ze wel, je nodigt ze één keer uit om te helpen en je komt er niet meer van af. Hand- en spandiensten, taxi, schoonmaken, meedenken, sparren, motivator. Op de achtergrond aanwezig en altijd ‘stand-by’. Waardevol voor ons en het liefst zou die zelf mee willen doen.

Assistenten

Joke Jansen

Zij assisteert Willeke en Eduard  bij administratief gedoe. Zonder haar komen we nergens en zijn we altijd te laat met inschrijven voor mooie evenementen. Ook op zaterdag is ze te vinden tussen de kids om te enthousiasmeren.

Jorrit Oude Roelink

Hij kwam voor studie punten maar is niet meer weg te denken. Als hij geen voetbal heeft dan staat ie klaar om iedereen te helpen waar nodig is. Liefst is hij een half uur van te voren aanwezig om alles op te bouwen.

Mats Dokter

Als je vernoemd bent naar een beroemde tennisser dan weet je welke sport hij als geen ander kan uitleggen. De kids zijn gek met hem en hij weet ze altijd weer te motiveren als het even niet lukt.

Jeroen Korte

Jeroen is onze actieve handbiker! Vaak ook op wedstrijden en evenementen aanwezig. Hij laat zien hoe je met een handbike hoge snelheden kunt halen. Hij traint vanuit zijn eigen ervaring en de kids leren van hem hoe ze hun eigen beperking om kunnen gaan. 

Met deze mooie mix aan trainers en assistenten hebben we een fantastisch team en voldoende expertise in huis om mooie sportmomenten te creëren, plezier te beleven en fit te blijven. Samen delen we onze kennis met de deelnemers en maken hen enthousiast maken om te sporten.