Teamleden

       

De trainers voorgesteld

Eduard Leusink

Hij is zelf een fanatieke sporter. Eigenlijk vindt ‘ie alle sporten leuk om te doen: hardlopen, fietsen, open water zwemmen, teamsporten zoals volleybal enz. Ook extreme sporten zoals triatlons, adventure racing geven hem veel plezier. Hij wil dat jij net zo veel plezier beleefd aan sport bij Only Friends als hij doet.

Willeke Ligtenberg

De trainster voor atletiek en Power Walken! Zelf al jaren vrijwilliger bij het G-zwemmen in Rijssen en nu is ze er vanaf het begin al bij en vervult ze de functie van voorzitter bij Only Friends Twente. Loop een keertje met haar mee en ervaar de laagdrempeligheid van het PowerWalken. Een uurtje trainen met Willeke geeft je veel plezier.

Eddy Dokter

De bekendste tennisser uit Rijssen en vooral ook als tennisleraar. Speelt nu ook fanatiek Padel. De enige die wel een sport diploma (Cios) heeft. Hij kan alle sporten zelf voordoen en ook nog eens erg goed uitleggen. Vol geduld en veel gevoel en passie met de doelgroep.

Marjon Stegeman

Zelf heeft Marjon ervaring in triathlons. Met haar fysio achtergrond en sportiviteit past ze erg goed in ons team. Marjon neemt een hoop ervaring mee die we goed kunnen gebruiken.

Marina Ligtenberg

Vanuit haar PMT achtergrond ondersteunt ze al onze trainers met tips en trucs.
 
Nienke Tijhof

Nienke wordt overal ingezet en als er gevoetbald gaat worden is zij automatisch onze beste trainster.

Carmen Leusink

Onze dansdocent. Wist je dat bewegen op muziek heel gezond en leuk is? Carmen weet door haar enthousiasme iedereen aan het dansen te krijgen. Op haar eigen manier met veel herkenbare bewegingen, leert ze onze kids de leukste dansjes aan. Na afloop van de training staat TikTok weer lekker vol en worden de dansen veel gedeeld. Door haar unieke manier van uitleggen kan iedereen goed meedoen. Soms kun je zelfs gewoon op je (rol)stoel blijven zitten. 

Gelukkig studeert Carmen ook ‘Creative Business’ waardoor ze ook graag helpt met de media van Only Friends!

Social Friends

Rita Wolters

Als moeder van twee deelnemers zorgt ze als ‘social friend’ ook voor die deelnemers die even rust willen tijdens de training. Met haar zorg achtergrond voelen de sporters zich direct op hun gemak als het even tegen zit.

Heidy Smit

Ook Heidi is een betrokken moeder en ‘social friend’. Ze kon niet wachten om mee te helpen en was erg blij toen haar dochter zich opgaf voor Only Friends.

Rianne Scholman

Onze ‘lief en leed en ledenadministratie friend’. Rianne zorgt op afstand voor een perfecte administratie, verjaardagcadeautjes en beterschapswensen. Onze club is meer dan een sportclub en daar hoort zeker lief en leed delen bij. Samen genieten we van mooie momenten maar er zijn ook momenten dat we elkaars steun nodig hebben. Rianne houdt dit voor ons allemaal in de gaten.

Herman Leusink

Elke club heeft een ‘Opa Friend’ rondlopen. Je kent ze wel, je nodigt ze één keer uit om te helpen en je komt er niet meer van af. Hand- en spandiensten, taxi, schoonmaken, meedenken, sparren, motivator. Op de achtergrond aanwezig en altijd ‘stand-by’. Waardevol voor ons en het liefst zou die zelf mee willen doen.

Assistenten

Joke Jansen

Zij assisteert Willeke en Eduard  bij administratief gedoe. Zonder haar komen we nergens en zijn we altijd te laat met inschrijven voor mooie evenementen. Ook op zaterdag is ze te vinden tussen de kids om te enthousiasmeren.

Jorrit Oude Roelink

Hij kwam voor studie punten maar is niet meer weg te denken. Als hij geen voetbal heeft dan staat ie klaar om iedereen te helpen waar nodig is. Liefst is hij een half uur van te voren aanwezig om alles op te bouwen.

Mats Dokter

Als je vernoemd bent naar een beroemde tennisser dan weet je welke sport hij als geen ander kan uitleggen. De kids zijn gek met hem en hij weet ze altijd weer te motiveren als het even niet lukt.

Jeroen Korte

Jeroen

Jeroen Korte is binnen de regio Twente, als ambassadeur passend sporten, een geweldig voorbeeld dat sporten voor mensen met een beperking mogelijk is. Behalve roller en handbiker is Jeroen nu ook actief binnen de rugby sport in Enschede. Sport, zegt hij zelf, heeft hem sterker gemaakt maar ook vele nieuwe contacten opgeleverd. Jeroen geeft op verzoek sportworkshops en is wekelijks ook begeleider tijdens de sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Bij o. a. Only Friends Twente.

Met deze mooie mix aan trainers en assistenten hebben we een fantastisch team en voldoende expertise in huis om mooie sportmomenten te creëren, plezier te beleven en fit te blijven. Samen delen we onze kennis met de deelnemers en maken hen enthousiast maken om te sporten.