Bedrijven

 

MVO

Als organisatie met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel, doet u ongetwijfeld veel voor de maatschappij. Op het gebied van sponsoring, ondersteuning van maatschappelijke initiatieven, etc .

Only Friends biedt u een unieke mogelijkheid om twee vliegen in één klap te slaan. Door ‘special friend’ te worden, steunt u het sporten voor mensen met een beperking in financieel opzicht maar we bieden u ook de kans om samen te gaan sporten en te ervaren hoe het is om rolstoel basket te spelen of blind te voetballen.

Daarnaast kunnen we uw team en samen met collega’s trainen met elkaar, onder begeleiding voor een evenement of voor een bepaald doel: fitter worden, meer conditie of afvallen. In de praktijk blijkt dat collega’s elkaar stimuleren en het sporten niet alleen gezonder maakt, maar ook een positieve invloed heeft op de werksfeer. En: veel mensen kennen iemand met een beperking. Hoe leuk zou het zijn om misschien zelfs samen te gaan sporten en sportmaatje te worden? Alles is mogelijk.

MOV 

  • Gezonde medewerkers zijn belangrijk
  • Ondersteuning van lokale sport is belangrijk
  • Samen trainen maakt vrienden en schept een band
  • Samen een sportevenement halen schept voldoening en teambuilding

Klik hier voor mogelijke sponsor contracten.