Sport mee met collega’s

Collegiaal

Sporten met collega’s: het is weer eens iets anders. Dagelijks zien we veel succesvolle voorbeelden. Mensen leven samen toe naar een bepaald evenement en leren elkaar weer eens op een andere manier kennen. En last-but-not-least: ze voelen zich fitter, energieker en willen het sporten eigenlijk niet meer missen.

Samen met een team kunt u trainen voor een bepaald evenement, onder de deskundige leiding van Eduard Leusink. Met tips voor ieder niveau, en begeleiding op maat. Zodat het voor iedereen leuk blijft.

Maar het kan misschien nog leuker. Want kent u iemand in uw omgeving met een beperking? Samen sporten is dan nog veel leuker, zo weten we uit ervaring. Only Friends Twente is graag de verbindende factor en helpt u op weg. Letterlijk en figuurlijk.

Blijdschap en groei

De voldoening halen we uit lachende gezichten en beter presterende deelnemers. Wij genieten van iemand die ondanks zijn spierziekte, maar dankzij een frame runner zich kan ontwikkelen en daardoor steeds beter gaat lopen. Wij zien vriendschappen ontstaan en ook ouders vinden elkaar in de kantine of gaan samen wandelen/ fietsen.

Kortom, het is erg dankbaar werk en super om je hiervoor in te zetten. Ook andere verenigingen en steden zien hoe we het doen en willen met ons samenwerken. Zo zijn we gestart in Ommen met een sportgroep in de zaal en op 5 maart hebben we een grote opening in Ommen atletiekbaan. Net zoals op 11 september toen we gestart zijn in Almelo op de atletiekbaan van Sisu.

Vrijwilligers gezocht

Groei betekent ook meer werk en een zoektocht naar vrijwilligers en kartrekkers. Only Friends Twente is een fantastische sportvereniging voor mensen met een beperking. Maar dit kunnen we niet zonder vrijwilligers.  Heb je zin om mee te helpen en draag je Only Friends Twente een warm hart toe? Kom dan helpen! We hebben verschillende mogelijkheden waar we jouw expertise goed kunnen gebruiken. Van sportmaatje tot administrateur en van social friend tot bestuurslid of trainer. Alle hulp is welkom ook al is het 1 x per maand.

Meest actuele vacatures die we liefst snel vervuld zien worden zijn de volgende;

Huidige vacatures

Kartrekker gezocht! Only Friends Twente breidt uit naar OMMEN en ALMELO! Hier krijg je de kans om een Omni sportvereniging op te zetten. Jij wordt de het aanspreekpunt van de sportverenigin. Je zorgt voor bekendheid op scholen en woongroepen. Samen met Only Friends Twente, Amsterdam, Doetinchem, Eindhoven, Utrecht en Landgraaf helpen we je met kennis en kunde. We zijn namelijk één grote familie met dezelfde passie voor de doelgroep.

Trainer gezocht! In Ommen zijn we al begonnen met een enthousiaste groep jongeren van 18 plus. Deze groep heeft nu nog geen trainer maar wil heel graag sporten in de sporthal. Wil jij ze helpen? De training vindt plaats op woensdagavond om 19:00 uur. Nu nog om de week.

Altijd nodig! Wil je alleen trainer of sportbuddy worden? Heb je sportacademie gestudeerd, ben je pmt’er of gewoon super sportief, administratief of een organisatietalent en heb je affiniteit met de doelgroep dan ben je van harte welkom!

 

 

Alles op een rijtje

Hieronder staat een schema met de sport en tijden wat en wanneer wat doen.

alle trainingen op een rijtje

 

Enthousiast geworden of meer weten over de mogelijkheden?

Stuur een bericht naar;

e.leusink@onlyfriendstwente.nl