Sporten is voor iedereen

Wat kan je wel!

Mensen met een beperking willen natuurlijk ook graag sporten. In groepsverband, of via een individueel programma. Uit onderzoek blijkt immers dat sporten een positieve invloed heeft op verschillende aspecten van gezondheid. Cliënten worden sterker, gezonder en hun eigenwaarde krijgt een boost. Vrijwel alle instellingen hebben sporten voor hun cliënten dan ook hoog op de agenda staan. Knelpunten zijn echter vaak vervoer van naar de locatie, budget en een beperkt aanbod.
Only Friends Twente heeft de oplossing! Met een aanhanger vol sportartikelen komen we naar uw locatie en maken een programma op maat. Of mensen nu willen hardlopen, basketballen of krachttraining kiezen. We kunnen elke sport organiseren. In een groep, of individueel. Of samen voor een evenement trainen. En dat doen we zo dat meedoen voor iedereen mogelijk is. Uiteraard in overleg. We denken daarbij altijd vanuit de behoeften en de belevingswereld van de sporters.  
Er zijn overigens verschillende subsidiemogelijkheden voor sporten voor mensen met een beperking. We denken hierin graag mee.

Sporten in Rijssen

Elke zaterdag trainen we bij het mooie sportcomplex van AV Rijssen. Heb je zin om een keer te komen kijken hoe gezellig het bij ons is? Kom gerust een zaterdag langs! 

Sporten op eigen locatie

Soms is het niet mogelijk om te sporten met ons team. We komen ook op locatie trainen! Dit kan een-op-een maar ook met een groep. Alle mogelijkheden zijn er om te kunnen sporten!

Zelfvertrouwen

“Sporten geeft onze cliënten zelfvertrouwen”

Lees hier het interview met Josien Wessels Locatiemanager Zorg & Wonen, regio Oost van Philadelphia.

Kippenvel

Ik mocht een van onze fanatiek sporters begeleiden naar de 5 km van de Ladiesrun in maart 2018. Een fantastische ervaring. Het moment dat ze over de finish kwam, bezorgde niet alleen haar kippenvel.”